3 Aralık 2013 Salı

O&O Defrag Professional 17.0 Build 422 (FULL)

~ ` O&O Defrag Professional 17.0 Build 422 ` ~
..PC' NIN PERFORMANSINI ARTTIRIN + SORUNSUZ %100 FULL!..


Resim

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 17.0 Build 422
Boyut: 24.3 MB (32 BIT), 27.9 MB (64 BIT)
Dil: Ingilizce
Sunucu: Turbobit.net + Netload.in + Uplaoded.to + Letitbit.net + Extabit.com
Durum: Yüklendi


Programin Özellikleri;

O&O Defrag Professional 17; alaninda en başarılı disk birleştirme programıdır.

Windows’a mükemmel şekilde entegre olan O&O Defrag Professional 17, kusursuz bir sürücü birleştirme aracıdır. O&O Defrag Professional, XP, Vista, Win7 ya da Wİn8 ile birlikte gelen sürücü birleştirme yazılımının yerini alacak düzeyde kaliteli ve üstün bir yazılım. 5 farklı birleştirme işleminden birini seçip işlemi tamamladığınızda sisteminiz %200'lere varan oranda hız ve performans artışı elde ediyor.

Resim

İşletim sisteminizde kilitli olarak bulunan kayıt anahtarı (registry), sistem dosyaları ve veri tabanlarını düzenleyerek, birleştirebilen profesyonel bir disk birleştirme programıdır. O&O Defrag Professional Editionprogramı size 3 farklı disk birleştirme yöntemi sunuyor ve bu yöntemlerden istediğinizi kullanarak dosyaları düzenleyip, birleştirebilirsiniz.

Programın size sunduğu ilk yöntem "Space" ile disk dosyalarınızı daha hızlı birleştirerek zamandan kazabilirsiniz. "Complete/Name" yönteminde diskinizde dağınık olarak bulunan dosyalar yeniden düzenleniyor. Bu sayede tüm dosyalarınız alfabetik sıraya göre tekrar diziliyor. Son yöntem "Complete/Date" ise veritabanı ve dosya sunucuları için özel olarak tasarlanmıştır. Bu yöntem ile dosyalar, üzerinde yaptığınız değişikliğin tarihine göre düzenleniyor ve en son değişiklikten başlamak üzere sıralanıyor.



Bizi Google+'da bulun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Skype indir Altın fiyatları 4nl.net hittoplist.net toplist.biz.tr Evren Serdar KÖPRÜCÜ sayaç