1 Aralık 2013 Pazar

DFX Audio Enhancer 11.109 (FULL) / Ses Kalitesini Arttırın!!

~ ` DFX Audio Enhancer 11.109 / Ses Kalitesini Arttırın!! ` ~
..SES KALITESINI ARTTIR + SORUNSUZ %100 FULL!!..

Resim

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 11.109
Boyut: 13.6 MB + SKINS
Dil: İngilizce
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP
Sunucu: Turbobit.net + Netload.in + Uploaded.to + Extabit.com
Durum: Yüklendi


Programin Özellikleri;

DFX Audio Enhancer Winamp, Windows Media Player, RealPlayer, Musicmatch ve JRiver için tasarlanmış bir eklentidir. Dijital seslerinizi heyecanlandırın.

Resim

DFX, müzik dinleme deneyiminizi MP3, windows media, internet radyo ve diğer müzik dosyalarının ses kalitesini geliştirerek arttırıyor. DFX ile sanki müzik dosyalarınıza sihirli bir değnek değecek. DFX ile bilgisayarınızın sesini, zengin stereo (çoklu ses) sistemli, mükemmel tasarlanmış bir müzik dinleme ortamına çevirebilirsiniz. DFX kullanmanın en kısa yolu sadece standart ayarlarla DFX’i açın. Sesin ne kadar berrak olduğunu gördüğünüzde etkileneceksiniz. Eğer isterseniz ayarları kendi müzik keyfinize göre değiştirebilirsiniz…

Efekt Özellikleri;

Fidelity: Bu effekt, veri sıkıştırma algoritmaları kullanarak sesin boğuk çıkmasını sağlıyor. Böylece seste eksik olan frekans harmonileri yeniden oluşturulmuş oluyor. Harmonik restorasyon, kodlama işlemi sırasında, yüksek frekansları dikkatlice sentezleyen ve eksik hormonilerin yerine yerleştiren patent bekleyen teknoloji kullanılarak gerçekleştiriliyor.

HyperBass: Bu effekt müzik dosyalarınıza derin ve zengin bir bas ekliyor. DFX bunu yaparken dikkatlice düşük frekanslı harmonileri yeniden oluşturuyor. DFX, hoparlörlerinizin fiziksel sınırlarını zorlamadan, onlara ek yük getirmeden ve güç tüketimini arttırmadan bunu yapıyor. HyperBass, herhangi bir müzik sisteminin bas performansını gerçekten arttırıyor.

Resim

Dynamic Boost: Bu effekt, seslerinizin kalitesini bozmadan sesin iki kat daha fazla çıkmasını sağlıyor.

Ambience: Bu effekt, yerleşik hoparlörlerde veya zayıf müzik sistemlerinde eksik olan stereo ses ihtiyacını karşılıyor.

3D Surround Sound: Demo versiyonda olmayan bu özellik ise en önemli özellik. Seslerinize şaşırtıcı bir derinlik ekliyor. 3D Surround özelliği tabiri caizse sizi müziğin içine koyuyor. 3D Surround, 2 hoparlörlü sistemlerini veya küçük PC hoparlör sistemlerini genişletiyor ve zenginleştiriyor. Ayrıca bu effekt, Surround Sound sistemleriyle tam uyumludur.

Temalar;

Ek olarak sunulan temalarla görünümü de hareketlendirebilirsiniz. Bir yandan müzik, video vb.. seslerinin kalitesini ve canlılığını artırırken bir yandan da sunulan temalarla DFX' e canlılık katabilir ve görselliği artırabilirsiniz.

Resim

40 adetin üzerinde sunulan zengin tema icerigini uygulamak uzmanlık gerektirmez. Temaları basit bir sekilde DFX' e ekleyebilir ve begeninize göre zengin icerikten bir tanesini secip hemen uygulayabilirsiniz.


Bizi Google+'da bulun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Skype indir Altın fiyatları 4nl.net hittoplist.net toplist.biz.tr Evren Serdar KÖPRÜCÜ sayaç