3 Aralık 2013 Salı

CCleaner Business Edition 4.04.4197 (Multilanguage) (FULL)

~` CCleaner Business Edition 4.04.4197 `~
..BUSINESS EDITION SURUM + SORUNSUZ %100 FULL..

Resim

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 4.04.4197
Boyut: 4.24 MB
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/XP
Sunucu: Netload.in + Turbobit.net + Uploaded.to + Letitbit.net + Extabit.com
Durum: Yüklendi


Programın özellikleri;

Açılımı Crap Cleaner olan bu program ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı çalışmanıza olanak veren program boyundan büyük işler başarıyor.

Program üç ana kısımdan oluşmakta. İlk bölüm ''CCleaner'' temizlik bölümü;burada bilgisayarınızda bulunan bulunan gereksiz dosyalarınızı sileceksiniz.Bu bölüm iki alt bölümden oluşmakta. İlk bölüm Windowsta Internet Explorer, Windows Explorer ve Sistem dosyalarını tarayıp gereksizleri sileceksiniz. İkinci bölüm uygulamalarda ise Adobe Photoshop,Mozilla,Opera vb.programların geçmişini ve gereksiz dosyalarını sileceksiniz.

Resim

Programın ayrıca sorunlar bölümünde uygulamaların, kısayolların vb.hatalarını tarayabilir, hataları düzeltebilirsiniz. Araçlar bölümünde de program Kaldırma ve Windows başlangıcında çalışan programlarınızı düzenleyebilirsiniz. Programın en üstünde de sisteminizi hakkında bilgi vermektedir.
Kullanım kolaylığı, ücretsiz olması ve Türkçe olması sebebiyle bu program olmassa olmazlarınız arasına girecek ve bu programı kullanarak sisteminizi daha kararlı ve hızlı hale getireceksiniz.




Bizi Google+'da bulun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Skype indir Altın fiyatları 4nl.net hittoplist.net toplist.biz.tr Evren Serdar KÖPRÜCÜ sayaç