2 Eylül 2019 Pazartesi

WinToHDD Technician

WinToHDD Technician Portable 4.0.2.0 32-64 bit FoxxApp


WinToHDD Teknisyeni Taşınabilir 4.0.2.0 32-64 bit FoxxApp


WinToHDD , CD / DVD veya USB flash sürücü kullanmadan Windows 10 / 8.1 / 8 / 7'yi kurmanıza, yeniden yüklemenize ve klonlamanıza izin veren bir programdır (yalnızca bir ISO görüntüsüne ihtiyaç vardır). WinToHDD'yi kullanarak, bir bilgisayara bağlı herhangi bir sürücüye işletim sistemi kurabilirsiniz (mevcut sistem hariç).

Yapması çok kolay. İlk önce, Windows’tan ISO görüntüsüne giden yol, ardından kurulumun gerçekleştirileceği sürücü / bölüm belirtilir. Bundan sonra, sadece biraz beklemek ve yeni kurulmuş bir "Windows" ile bir disk almak için kalır.

WinToHDDçalışan bir bilgisayarın / dizüstü bilgisayarın bulunduğu ve Windows'u başka birine kurmanız / yeniden kurmanız gereken durumlarda yardımcı olabilir, ancak elinizde flash sürücü veya disk yoktur. Bu durumda, diski çalışan bir bilgisayara bağlayın, sistemi bu programı kullanarak yükleyin ve tekrar başka bir bilgisayara bağlayın.

Windows'u kurmaya / yeniden kurmaya ek olarak, WinToHDD sistem bölümünü klonlayabilir. Bu, sistemi yeniden kurmadan ve her şeyi sıfırdan kurmadan hızlı ve kolay bir şekilde bir sürücüden diğerine "taşımak" yardımcı olacaktır.

Bu basit uygulama ile yapabilecekleriniz:
• ISO kurulum resminiz varsa veya bir CD / DVD diskiniz varsa
Windows'u yeniden yükleyin. • Windows'u bir CD veya DVD diskten yeniden yükleyin veya bir ISO yükleme dosyanız varsa
• önceden kurulmuş bir Windows işletim sistemini başka bir HDD veya SSD'ye kopyalamak


WinToHDD Teknisyeni Taşınabilir 4.0.2.0 32-64 bit FoxxApp


WinToHDD - CD / DVD veya USB sürücüsü kullanmadan Windows'u kurmanıza veya yeniden kurmanıza olanak sağlayan kullanışlı ve kullanışlı bir Windows yazılımıdır. Bu Hepsi Bir Arada Windows Kurulumu yazılımıyla, Windows'u kolayca yeniden yükleyebilir, Windows'u Windows işletim sisteminizin kurulu olduğu disklerin dışındaki disklere yükleyebilir veya geçerli Windows işletim sistemi yüklemesini (Windows vista veya üstü) başka bir diske klonlayabilirsiniz.

çok dilli
WinToHDD Teknisyeni Taşınabilir 4.0.2.0 32-64 bit FoxxApp


Not:
• Yerelleştirmelerin doğru çalışması için (Rusça dahil), programın Rusça dizinden değil çalıştırılması önerilir. Kök "C:", "D:" vb. İdealdir.

WinToHDD Teknisyeni Taşınabilir 4.0.2.0 32-64 bit FoxxApp


Yıl: 2019
İşletim Sistemi : Windows XP, Vista, 7, 8, 10 (32/64-bit)
Arayüz : Çok Dilli / Rus
Tıbbı : Dikili
Boyut : 6.29 MB


WinToHDD Teknisyeni Taşınabilir 4.0.2.0 32-64 bit FoxxApp

WinToHDD Technician 4.0.2.0 32-64 bit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Skype indir Altın fiyatları 4nl.net hittoplist.net toplist.biz.tr Evren Serdar KÖPRÜCÜ sayaç